Viskas apie „roletus“

Kalbant apie langų puošybos elementus nemažai dėmesio šiandien susilaukia „roletai“ arbai kitaip – ritininės žaliuzės. Ir iš tiesų ne veltui jie yra tapę populiariausiu pasirinkimu dekoruojant langus. Daugumai pirkėjų labai svarbi yra produkto kaina – tai viena iš priežasčių, kodėl „roletai“ yra tokie populiarūs – jie tiesiog yra pigūs, palyginus su kitais langų puošybos elementais.

Tačiau tai, kad jie yra pigūs, dar nereiškia, jog jie yra nekokybiški. Šis langų puošybos elementas pasižymi turbūt didžiausiu ilgaamžiškumu. Jų priežiūra nereikalauja jokio dėmesio – kitaip nei užuolaidų, „roletų“ skalbti nereikia, kitaip nei nuo žaliuzių, nuo „roletų“ nereikia šluostyti dulkių.

Patogu yra tai, jog roletai leidžia lengvai reguliuoti reikiamą šviesos kiekį patalpoje. Kaip „roletai“ yra valdomi? Yra trys skirtingi šių langų puošybos elementų valdymo būdai : grandinėle, spyruokle arba automatišku varikliu. Dažniausiai žmonės pasirenka patį paprasčiausią „roletų“ valdymą spyruokle (truktelėjus į viršų „roletas“ pakyla į viršų arba nusileidžia į apačia). Pasirinkus valdymą spyruokle – norint „roletą“ nuleisti žemyn, reikia jį tempti iki norimo aukščio (paleidus, jis automatiškai užsifiksuos), o pakelti aukštyn galima truktelėjus už apačios ir atleidus – tuomet spyruoklė jį automatiškai susuks iki norimo aukščio. Kaip jau minėta, galimas valdymas ir automatišku varikliu. Tuomet „roleto“ vamzdelyja yra įmontuojamas varikliukas, kuris „roletą“ pakelia arba nuleidžia. Tokį „roletą“ galima valdyti ir paprastu jungikliu, ir nuotolinio valdymo pulteliu.

Explore posts in the same categories: roletai

Žymos:

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Parašykite komentarą